Meteen naar inhoud Meteen naar navigatie
Bel ons: 038 605 252

Bel support


Maandag - Vrijdag van 8 uur tot 6 uur

*Let op: voor bellen naar een vaste lijn wordt het lokale tarief in rekening gebracht. Oproepen vanaf mobiele telefoons kunnen variëren. Neem contact op met uw provider voor meer informatie over de exacte gesprekskosten.

Klantenservice

Klantenservice

nl
Selecteer uw taal
Prijzen excl. BTW.

Prijzen incl. / excl. BTW


U kunt kiezen of u de prijzen inclusief of exclusief BTW op onze website wilt zien

Targus Oplader voor mobiele apparaten 100W Zwart
Targus Oplader voor mobiele apparaten 100W Zwart
Koop Meer, Bespaar Meer
 107,00 €
Stuk
Vanaf 3 Stuks

Targus Oplader voor mobiele apparaten 100W Zwart

0 van de 5 sterren.
(Nog geen beoordelingen)
Merk:Targus Productnr.:1282036
Koop Meer, Bespaar Meer
 107,00 €
Stuk
Vanaf 3 Stuks
 129,47 € Incl. btw
Verzonden door leverancier
Aantal Excl. btw Incl. btw
1  114,00 €  137,94 €
2  109,00 €  131,89 €
3+  107,00 €  129,47 €
     Gratis levering vanaf 69 € (excl. btw)
     Levering op de volgende werkdag
     Gratis retourneren binnen 30 dagen

Beschrijving

Met de Targus100W GaN-muuroplader kunt u rekenen op een hoog vermogen dat langer meegaat dan traditionele laders. Aangedreven door effectieve GaN-technologie, heeft deze lader een krachtige opstelling met 4 poorten - 2 USB-C (met één poort tot 100W) en 2 USB-A met snellaadmogelijkheden tot 18W.

U kunt dus in principe uw werklaptop, persoonlijke laptop, telefoon en tablet tegelijkertijd opladen. GaN-opladen is efficiënter in het overbrengen van stroom, dus het verbruikt minder energie en verspreidt minder warmte terwijl het in bedrijf is. Dit betekent koeler en veiliger opladen voor u. Zoals alle Targus producten voldoet deze lader aan strenge kwaliteits- en veiligheidsnormen en aan de UL-vereisten.

Of u nu op kantoor, in de lobby van een hotel of in de lounge van het vliegveld werkt, het is van essentieel belang dat u tijdens de reis opgeladen bent. Deze oplader is reisvriendelijk en wordt geleverd met verwisselbare stekkers die compatibel zijn met stopcontacten in meer dan 140 landen in Amerika, Azië, Europa en Australië.

Dankzij de lichtgewicht structuur en het slanke, compacte ontwerp neemt de lader amper ruimte in beslag. De Amerikaanse stekker heeft inklapbare pinnen, zodat u hem onderweg gemakkelijk in uw aktetas of rugzak kunt stoppen. Krachtige GaN-technologie. Gallium Nitride laders, een modern alternatief voor traditionele laders, hebben minder onderdelen nodig en zijn dus kleiner en efficiënter in het overbrengen van stroom, waardoor ze een hoog wattage gedurende langere tijd kunnen doorgeven.

GaN-laders zijn niet alleen compacter en lichter in gewicht, maar ze produceren ook minder warmte en werken koeler dan hun siliciumtegenhangers. Veiligheid staat voorop. Deze lader is ontworpen met bescherming tegen overladen, overspanning, overstroom en oververhitting, zodat u uw apparaten zorgeloos kunt opladen.

Alle Targus producten zijn getest door externe partijen en hebben een brandvertragende classificatie die voldoet aan de UL-vereisten. Internationale converters voor op reis. Waar u ook naartoe reist - voor zaken of vrije tijd - u kunt uw apparaten vrijwel overal van stroom voorzien met de verwisselbare pinconverters en wereldwijde universele 100V-240V spanning.

Vaak samen gekocht

Specificaties

Artikelnummer 1282036
EAN/UPC 5051794042351
Inclusief 1 x Oplader
Kleur Zwart
Manufacturer Part No APA109GL
Merk Targus
Model APA109GL
Productgebied Nieuw product
Producttype Oplader
Verkoopeenheid Stuk

Beoordelingen

Klantenservice & Feedback

Live Chat

Werkdagen 09.00 - 17.00 u.

Deel uw feedback met ons

Vertel ons hoe we het doen, we stellen uw mening zeer op prijs.